CExN PSD. Firea, demisii. Pieleanu: Dragnea nu a scăpat de toți dușmanii

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu a analizat noul Guvern Dăncilă după remanierea guvernamentală și situația din PSD după ce Gabriela Firea a rămas fără funcții politice în partid în urma Comitetului Executiv Național.

Întrebat de Lili Ruse dacă Liviu Dragnea a scăpat de toți dușmanii și a format cel mai competent Guvern pe care putea să îl dea PSD în urma hotărârilor din cadrul Comitetului Executiv Național, Marius Pieleanu consideră că liderul partidului nu a scăpat de dușmani, iar Guvernul Dăncilă se află pe margine de prăpastie.

Domnul Dragnea nu a scăpat de toți dușmanii, dar dacă dușmanii nu înțeleg trendul istoric din PSD riscă să pățească ce au pățit domnul Țuțuianu și domnul Marian Neacșu. Probabil că în zilele următoare vom vedea ce fac dușmanii. Dacă se confirmă povestea cu cei patruzeci de parlamentari care așteaptă doar un semn de la puciști să treacă dincolo, atunci lucrurile se complică la nivel parlamentar. 

Nu știu dacă va impresiona vreun Guvern. Știu că este un Guvern care este un pic pe margine de prăpastie. Dacă nici acum nu se încearcă să se facă ceva, mă tem că partidul nu va mai avea mult în față cum s-a întâmplat acum doi ani. Rămâne de văzut, mingea este în curtea PSD-ului. Să sperăm că domnul Laufer va face ceva. Să încercăm și cu el. Văd la Transporturi o femeie, poate ne iese cu o femeie ceva., a declarat Marius Pieleanu în emisiunea lui Lili Ruse, de la România TV.

Situația Gabrielei Firea

Doamna Firea și-a anunțat demisia înainte din funcția de președinte interimar al PSD și în timpul ședinței din funcția de vicepreședinte PSD. Domnia sa și-a dorit să rămână un simplu membru. Doamna Firea este președinte la Ilfov, președinte interimar la București și vicepreședinte al PSD. Dacă nu ar fi renunțat la funcția de vicepreședinte, nimeni nu i-ar fi cerut demisia., a adăugat sociologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel