CEx PSD. Zetea: Dacă Dăncilă vrea să candideze, noi o vom susţine

Gabriel Zetea
Gabriel Zetea

Candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale va fi susţinută de CEx, dacă premierul îşi doreşte cu adevărat, a declarat liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, înainte de şedinţa comitetului executiv. 

"Nu ştiu, vom vedea. E o şedinţă importantă, până la urmă, a Comitetului Executiv, se vor prezenta sondajele de opinie care au fost realizate în această perioadă. Suntem curioşi cu toţii să le vedem, să vedem situaţia în care se află astăzi Partidul Social Democrat. Nu cred că o să fie foarte multe surprize astăzi. În discuţiile pe care le-am avut un colegii, atâta vreme cât doamna preşedinte PSD, doamna prim-ministru Viorica Dăncilă, îşi va menţine intenţia de a candida, eu cred că va fi aleasă de către marea majoritate a colegilor", a afirmat Zetea înainte de şedinţa Biroului Permanent al PSD.

El a spus că dacă preşedintele partidului îşi doreşte să îşi asume o candidatură, 'are şanse mult mai mari de a mobiliza o mai mare partea a partidului de a-l pune în spatele ei'.

Firea, susţinută doar la Bucureşti

Acesta este de părere că, în momentul în care începe campania electorală, electoratul îşi schimbă părerile şi în funcţie de prestaţia personală a fiecărui candidat, iar întotdeauna liderul poate să mobilizeze mai bine partidul în spatele său. Zetea a adăugat, legat de intenţia Gabrielei Firea de a candida, că aceasta 'reprezintă o singură organizaţie, cea de Bucureşti'. 'Dar celelalte organizaţii din ţară eu am impresia că au o altă părere', a mai spus Zetea, susţinând că Viorica Dăncilă a reuşit să câştige organizaţiile partidului 'prin foarte multe dialog'.

"O să fiţi surprinşi să vedeţi cât de multă răbdare are să stea să vorbească cu fiecare preşedinte de organizaţie, cu fiecare primar în parte, în acest tur de forţă pe care l-a făcut în ultima perioadă în cadrul organizaţiilor locale şi chiar dacă unii intră cu idei preconcepute în discuţiile cu doamna Dăncilă, ies de acolo foarte mulţumiţi", a afirmat Zetea.

El a apreciat că Viorica Dăncilă are 'şanse egale' cu Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel