CEx PSD. Deputatul Cătălin Rădulescu, reacţii după ieşirea nervoasă: Nu a fost înţeles mesajul

Catalin-Radulescu-PSD
Catalin-Radulescu-PSD

Deputatul Cătălin Rădulescu a reacţionat cu privire la criticile care i-au fost aduse în mediul online, dar şi în interiorul partidului, după ce a spus că "medicii ar trebui să dea salariile înapoi, dacă nu au votat cu PSD". Deputatul a transmis că mesajul său a fost înţeles greşit. 

"Asist nu cu surprindere, la manipularea declaraţiei mele , într-un alt sens decât cel pe care l-am exprimat eu și vreau să clarific acest aspect: eu sunt medic, și m-am bătut cu toţi colegii mei din PSD pentru ca medicii să nu mai plece din țară și să aibe salarii mari, așa cum m-am bătut și pentru profesori și alți funcționari publici sau așa cum m-am bătut pentru ca fermierii români să primească subvenţia în avans. În timpul campaniei electorale, toată lumea a auzit cum cei din PNL sau USR au declarat că vor reduce salariile funcționarilor publici şi vor îngheța alocațiile fermierilor. Sensul declaraţiei mele a fost foarte clar şi anume că acum cei care au votat USR și PNL vor suporta consecința acestui vot pentru că tot ce le-a dat PSD-ul va fi luat de cei din USR şi PNL și le se va cere să dea banii înapoi dați de PSD. Alte interpretări sunt false sau prost înţelese", a declarat Cătălin Rădulescu.

Acesta avusese o reacţie extrem de dură la adresa electoratului, afirmând că cei care nu au votat cu social democraţii ar trebui să dea salariile înapoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel