Centrele de relaţii cu clienţii ale ENGIE vor fi închise vineri

Toate centrele de relaţii cu clienţii ale Engie Romania vor fi închise, vineri, deoarece ziua de 13 septembrie este liberă pentru angajaţii companiei, conform prevederilor contractului colectiv de muncă în vigoare, informează compania de energie într-un comunicat remis joi.

Începând de luni, 16 septembrie, centrele de relaţii cu clienţii ale Engie revin la programul obişnuit de funcţionare, disponibil pe site-ul companiei, engie.ro.

De asemenea, serviciul telefonic de relaţii cu clienţii la nivel naţional, apelabil la numărul unic de telefon 021.9366, va fi limitat la funcţionalităţile uzuale, respectiv oferirea de informaţii generale despre serviciile şi produsele companiei, fără a fi posibilă consultarea unui analist al companiei.

Pentru intervenţiile în caz de urgenţă (miros de gaze sau scurgeri de gaze), Distrigaz Sud Reţele, filiala de distribuţie a Engie Romania, asigură intervenţia în permanenţă, prin echipele sale, la numărul unic de telefon 021.9281, pentru toţi clienţii din aria deservită de către companie.

Compania Engie Romania pune la dispoziţia clienţilor săi peste 12.000 de puncte de plată a facturilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel