Cele mai importante știri ale zilei. Informații pe care nu trebuie să le ratezi - 28 iulie 2020

Iată cele mai importante informații din cea de-a doua parte a zilei de marți, 28 iulie, pe care nu trebuie să le ratezi! Sunt știrile zilei!

1. PLANUL ROȘU, activat la Tulcea. Accident naval grav. Șoferul unei ambarcațiuni era băut

Un grav accident naval s-a produs în această seară în localitatea Murighiol.

2. Măsuri DRASTICE în România. LISTA COMPLETĂ. GCS, ANUNȚ de ultimă oră

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a transmis prin Grupul de Comunicare Strategică noi măsuri de restricție, în contextul exploziei pandemiei de COVID-19.

3. Jurnalistă româncă, întoarsă din Italia, din Lombardia: Epidemia de indisciplină a făcut mereu RAVAGII în societatea românească

O jurnalistă cunoscută, stabilită în Italia, critică dur România după creșterea cazurilor de coronavirus. 

4. Tătaru, CRITICI: ”Ne-am bucurat prea devreme că putem SPECULA POLITIC. Acum plătim ACEST PREȚ!”. Scenariu SUMBRU

Nelu Tătaru ministrul Sănătății, a recunoscut în direct că România ”s-a grăbit politic” cu deciziile în contextul gestionării pandemiei de Covid-19. 

5. TERASELE nu mai au voie să vândă alimente și băuturi de la ora 23:00. Restricție de la 1 august, pe masa Guvernului

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința desfășurată astăzi, 28 iulie, Hotărârea numărul 37 privind stabilirea unor măsuri de limitare a răspândirii infecțiilor cu SARS CoV-2 la nivelul spațiilor/activităților unde există un risc crescut de infectare.

6. În ce condiții România se întoarce la starea de URGENȚĂ? Tătaru: Noi o să o propunem

Nelu Tătaru a anunțat în ce condiții România se întoarce la starea de urgență.

7. Masca în spații deschise, obligatorie într-un nou oraș? Ialomițeanu, ATAC dur la autorități. "Situația NU e bună"

Gheorghe Ialomițeanu a ATACAT dur autoritățile dintr-un oraș din România. Acolo s-ar putea impune purtarea măștii de protecție în aer liber. 

8. Spitalul Județean Brașov, acuzat de întârzierile la spitalul modular

Județul Brașov este al treilea pe țară ca număr de infecții de coronavirus. Cu toate acestea, nu este gata încă un spital modular, iar secțiile de ATI și spitalele abia mai fac față. 

9. Tudor Barbu a RĂBUFNIT în direct: Le dăm salarii uriașe și își pun palma în fund. Cum simt RA*ATUL la nas... MARȘ la alt spital

Jurnalistul Tudor Barbu a răbufnit în direct, după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că nu mai avem voluntari în sistemul de sănătate, iar medicii din anumite spitale trimit pacienții cu COVID în alte spitale din țară. 

10. "Un pat de spital rămâne liber doar când MOARE un pacient". Medicul Copciag rupe tăcerea. Care e ADEVĂRUL, de fapt

Gabriel Copciag, director medical la Spitalul Judetean Pitești, a vorbit despre pandemia de COVID-19, dar și despre situația scăpată de sub control din județul Argeș. 

11. DEZASTRU pentru PNL - USR. Băsescu: Ne vom JUCA ȘANSA. PMP nu e partid de milogi

Traian Băsescu le transmite un mesaj tranșant celor din PNL, după ce au înlăturat PMP-ul din calculele politice pentru locale. 

12. EXCLUSIV  Crimă oribilă la Cluj. Un copil de 8 ani, ucis de tatăl său. Detectiv celebru, tranşant: Un om cu remuşcări nu face asta!

Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r) a explicat, pentru DC News, câteva aspecte legate de crima oribilă din Cluj, unde un copil de opt ani a fost înjunghiat şi lăsat pe bancheta din spate a maşinii tatălui său. Chiar părintele este considerat principalul suspect. 

13. COVID-19, până CÂND? Tătaru, despre VALUL DOI: Cât timp vom mai trăi cu VIRUSUL

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a vorbit la Digi 24 despre testarea națională pentru coronavirus, care, potrivit acestuia, ne-ar putea arăta dacă trebuie să ne pregătim pentru valul doi de Covid-19.

14. Noi MĂSURI de la 1 AUGUST. RESTRICȚII la terase, plajă și-n spațiile aglomerate DESCHISE. ”Transmitere comunitară accelerată”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat ce noi restricții vor fi impuse de la 1 august. ”Nu se tranșează în spital viitorul pandemiei” subliniază el. 

15. EXCLUSIV  USR, o nouă mișcare controversată, cu ajutorul studenților, înainte de locale. Zegrean: Ne doare în cot, clar se SCHIMBĂ TOT!

Augustin Zegrean, fost preşedinte al Curţii Constituţionale din România, a explicat în exclusivitate pentru DC NEWS cum ar trebui privită solicitarea studenţilor de a modifica legea electorală. 

16. Răsturnare de situaţie. Niciun jucător de la CFR Cluj nu a fost infectat cu coronavirus

CFR Cluj a anunţat că niciunul dintre jucătorii echipei nu a fost infectat cu coronavirus. 

17. FRICA lui Virgil Musta, dezvăluită: Am avut speranță, am fost mândru... sunt îngrijorat

Dr. Virgil Musta, șeful secției Boli Infecțioase II de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, atrage atenția asupra situației critice din spitale. 

18. Cristoiu surprinde: Iohannis să se roage la Dumnezeu ca PNL să NU câştige zdrobitor alegerile

De ce spune jurnalistul Ion Cristoiu că un procent zdrobitor al PNL la alegeri ar fi crunt pentru președintele Klaus Iohannis. 

19. Bogdan Chirieac: ATUNCI se vor AMÂNA alegerile

Analistul politic Bogdan Chirieac a anunţat condiţiile în care PNL şi Guvernul Orban ar putea decide amânarea alegerilor locale, programate pe 27 septembrie. 

20. Conspirație despre COVID-19. Chirieac: Când vine și-ți spune AȘA CEVA nu ai ce să argumentezi

Analistul politic Bogdan Chirieac a analizat situația actuală creată de pandemie și a vorbit despre persoanele care nu cred în existența coronavirusului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel