Cele mai bune gadgeturi pentru şoferi. Te ajută ENORM

Iată un top al celor mai bune gadgeturi pentru şoferi. 

Cameră video auto

O cameră auto instalată pe bord sau pe oglinda retrovizoare îți oferă un grad ridicat de siguranță în cazul evenimentelor nefericite. De exemplu, dacă ești implicat într-un accident, iar cel vinovat nu își recunoaște greșeala, vei avea la dispoziție o înregistrare care poate dovedi adevărul. Mai mult decât atât, o cameră instalată la vedere îți poate proteja mașina de acte de vandalism sau violență din trafic, scrie autovit.ro

Car kit

Funcția Bluetooth devine din ce în ce mai râvnită printre șoferi și nu este doar un moft. Aceasta te face să fii atent la trafic atunci când ești într-o convorbire telefonică și te ajută să te bucuri de mai multe surse de muzică. Tocmai de aceea, o mașină fără Bluetooth poate fi considerată învechită, iar tinerii care își cumpără prima mașină vor căuta mereu ca aceasta să ofere o astfel de funcție. Avantajul tehnologiei din prezent îl reprezintă posibilitatea de a instala fără probleme un kit care facilitează această metodă de conectare. Car kit-urile sunt, de obicei, compuse din una sau două piese, în funcție de nevoile tale.

Sistem de navigație

Sistemul de navigație GPS este esențial dacă faci drumuri dese în scop de afaceri sau dacă transporți mărfuri în toată țara și în străinătate. În special în cazul în care conduci o mașină de generație veche, cel mai probabil îți lipsește un sistem de navigație bun inclus. Dacă nu ai deja un astfel de gadget, nu ezita să începi căutările cât mai repede. Acestea sunt mici device-uri care se potrivesc cu designul celor mai multe interioare și care vor fi de folos și în perioada de vară, când pleci în călătorii cu familia sau cu prietenii. Chiar dacă majoritatea oamenilor preferă acum să folosească smartphone-ul în astfel de situații, de cele mai multe ori, este recomandat să protejezi bateria acestuia. Un sistem GPS te va asista la bine și la greu în drumurile tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel