Cel mai înalt hotel din lume a fost inaugurat în Shanghai

Foto ilustrativ. Andrea Davis - Pexels
Foto ilustrativ. Andrea Davis - Pexels

 J Hotel, care face parte dintr-un lanţ de hoteluri de top, a fost inaugurat la Shanghai, acesta fiind cel mai înalt hotel din lume.

Restaurantul de la etajul 120 şi piscina de la nivelul 88 sunt printre principalele atracţii. J Hotel, care face parte dintr-un lanţ de hoteluri de top, şi-a deschis porţile în Shanghai. Situat în inima districtului Lujiazui şi cu privelişti uluitoare ale capitalei economice a ţării, hotelul combină estetica modernă şi tradiţia chineză pentru a aduce o perspectivă de lux, unică în Shanghai, notează Le Figaro.

Hotelul de lux ocupă etajele 84-105 şi etajul 120 ale unui bloc zgârie-nori, Turnul Shanghai, de 128 etaje, care este al doilea cel mai înalt din lume după Burj Khalifa (828 de metri) din Dubai. Cele 165 de camere şi apartamente de lux, cu suptafaţa cuprinsă între 62 de metri pătraţi la 380 de metri pătraţi, sunt cele mai înalte şi mai spaţioase din China.

În ceea ce priveşte decorarea, designerii au folosit lacuri, glazuri, precum şi metal, cristal şi mozaicuri care dau viaţă unui spaţiu uluitor în care creativitatea este omniprezentă. Restaurantul de la etajul 120 şi piscina de la nivelul 88 sunt printre principalele atracţii ale acestui hotel, a cărui deschidere a fost întârziată din cauza pandemiei. La etajele 84 şi 85 se află un centru de fitness şi spa.

Preţul pentru o cameră dublă la Hotelul J Shanghai Tower este de 400 de euro. Cea mai frumoasă suită, cu candelabre din cristal şi saună privată, costă peste 8.500 de euro pe noapte.

Chinezii au construit un bloc de 10 etaje, complet finisat, în 28 de ore și 45 de minute

Compania Broad Group, din China, a reușit să ridice un bloc de 10 etaje în doar 28 de ore și 45 de minute. Compania a folosit unități modulare îmbinate care formează structura denumită 'Clădire Vie'. Acest sistem, care folosește plăci de oțel B-Core ca elemente structurale,  a fost conceput pentru a fi ușor de transportat și instalat. 

Blocul de 10 etaje a fost ridicat de compania Broad Group în orașul Changsha, cu trei macarale și mulți muncitori. 

Potrivit Global Construction Review, blocul a fost finisat complet, cu instalațiile electrice și sistemul de țevi instalate, în 28 de ore și 45 de minute.

Compania Broad Group este specializată în unități structurale prefabricate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel