EXCLUSIV  Cei cu cifră de destin de FOC, favorizați în mai, septembrie și octombrie. Numerologul Romeo Popescu: Să PROFITE! Sunt pe val

foto pixabay
foto pixabay

Numerologul Romeo Popescu a vorbit despre oamenii cu cifră de destin de foc, cifre foarte puternice, și despre ce-i așteaptă. 

”În lunile mai, septembrie, octombrie, vor fi favorizați ”cei cu cifră de destin de foc. Cifrele de destin de foc sunt 1, 5 și 9. Eu aș sfătui oamenii cu cifre de destin de foc, adică 1, 5 și 9, să profite de dinamica evenimentelor și, profitând de dinamica evenimentelor, fiind cifre foarte puternice, 1, 5 și 9, care nu acceptă un om nehotărât, dual, dacă ai destinul ăsta și știi ce vrei de la viață, îi îndemn să profite foarte mult, pentru că sunt pe val. Dacă nu știu ce vor de la viață, cine sunt în relație cu viața, cu prietenii, cu societatea, visurile și obiectivele, o să-i dea peste cap lunile astea” a spus numerologul Romeo Popescu, în emisiunea ”Ce se întâmplă?” de la DCNewsTV, realizată de Răzvan Dumitrescu. 

Vezi și: EXCLUSIV  Mai, septembrie și octombrie, luni mai agitate. Numerologul Romeo Popescu: În noiembrie, va fi o ALEGERE!

Cum se calculează cifra de destin: Se adună cifrele din data nașterii. De exemplu: 17 septembrie 1991: 17 + 9 + 1991= 2017. Apoi se adună 2 + 0 + 1 + 7= 10. Apoi se adună 1 + 0= 1, aceasta fiind cifra de destin. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel