EXCLUSIV  CEC în ALB pentru candidații la parlamentare. Ciuvică: Ce au semnat oamenii ăia?

Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică

Val Vâlcu și Mugur Ciuvică au vorbit despre semnăturile pe listele pentru alegerile parlamentare, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Val Vâlcu: Stau și mă gândesc, oamenii ăia au semnat în alb, listele sunt modificate. Cum s-au strâns semnături într-o lună de zile, când numai în ultima săptămână s-au tot schimbat. Pentru cine am semnat? Poate am semnat când era pe listă doamna Presadă... eu pentru ea am semnat, acum văd că nu e pe liste. 

"E o problemă interesantă pe care o ridicați acum. Sincer să fiu, nici nu știam că se semnează și pentru parlamentare. Știam că se semnează pentru locale și prezidențiale, nu știam că cetățenii trebuie să semneze și pentru listele de parlamentare. Dar dacă trebuie, cetățenii care au semnat, au semnat, evident, în alb. E și o dovadă de mare încredere pentru partidele alea politice care veneau la ei cu tabelașul să le zică să voteze pentru liste. Evident, dacă listele nu sunt făcute... ce au semnat oamenii ăia? Probabil au semnat niște tabele goale, unii dintre ei, dar sunt convins că unii nu au semnat deloc și figurează acolo niște semnături ca să bifeze etapa asta cu semnatul", a declarat Mugur Ciuvică, în exclusivitate pentru DC NEWS

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel