CEC Bank și Transfer Rapid extind serviciul de transfer de bani și pe teritoriul României

CEC Bank şi Transfer Rapid anunţă extinderea la nivel naţional a serviciului de transfer de bani utilizat cu succes de peste 1,2 milioane de români din străinătate.

Noul serviciu de transfer naţional de bani, disponibil în peste 1.000 de unităţi CEC Bank din întreaga ţară, se adresează atât clienţilor, cât şi non-clientilor băncii. Se pot transfera instant sume de bani în lei şi în euro, prin depunere de numerar la oricare unitate CEC Bank. Sumele de bani trimise pot fi ridicate de către beneficiari în oricare unitate CEC Bank sau prin intermediul reţelei de bancomate a băncii, disponibilă 24/7.

„Prin lansarea serviciului de transfer naţional de bani ne dorim să extindem portofoliul de produse şi servicii CEC Bank, oferind tuturor romanilor, din ţara sau de peste hotare, o soluţie de transfer rapidă, sigură şi accesibilă", a declarat domnul Laurenţiu Mitrache, Director general – Preşedinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank.

Serviciul Transfer Rapid

Serviciul Transfer Rapid (www.transferrapid.com), sigur şi avantajos, foloseşte o tehnologie financiară unică, uşor de utilizat, ce asigură transferul de bani atât pe teritoriul României, cât şi dinspre orice ţară europeană către România. Serviciul a fost premiat de către Comisia Europeană prin Certificat de Excelentă, pentru retragerea remitentelor de la ATM.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile din oferta CEC Bank pot fi obţinute în orice unitate teritorială, apelând gratuit numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel