EXCLUSIV  Ceauşescu a murit de mult! - Fază antologică la un concert

ceausescu
ceausescu

Ceauşescu a murit de mult. Un celebru artist străin a oferit o fază antologică la un concert organizat la Bucureşti. 

Ceauşescu a murit de mult! Efectele deceniilor de comunism şi dictatură care i-au închistat, i-au făcut pe oameni să fie extrem de scortoşi încă îşi fac simţită prezenţa în felul în care se manifestă românii, în modul în care socializează şi aleg să-şi petreacă timpul liber. A observat acest lucru chiar un artist de talie mondială cum e Zucchero care, la un concert în Bucureşti, a avut o remarcă antologică. Momentul a fost relatat la interviurile DC News de către Gabriela Dumitru de la #TAG Theatre, regizor şi producător de music-hall.

Citeşte şi: "Trei Culori", în albaneză. Morava, diplomat, cântă extraordinar-VIDEO

Întrebată de ce nu mai există spectacole de cabaret în Bucureşti, aceasta a declarat: "De ce nu mai există spectacole de cabaret în Bucureşti, în România? Cred că nu am ieşit definitiv din comunism, ne rupem greu de acea perioadă.  Când a spus Silviu Brucan că avem nevoie de 20 de ani m-am inflamat, nu eram de acord cu el dar am realizat apoi că a spus prea puţin. Greu ieşim din acea atmosferă, greu ieşim pe stradă, greu am început să ieşim la cafenele. Încă se simte...

[citeste si]

De exemplu, când a fost Zucchero în concert la Sala Palatului, acum vreun an, am fost şi eu la concert. Iar după trei melodii a zis, înainte să înceapă un cântec: „ridicaţi-vă şi dansaţi!, Ceauşescu a murit de mult!”. A fost surprins de faptul că oamenii nu veniseră de la început cu chef de distracţie, de dans."

Cabaretul – alternativă la cluburile de fiţe

Oare tinerii care umplu cluburile de fiţe de pe litoral şi din Capitală ar fi atraşi de cabaret şi music-hall? Ce i-ar putea face să renunţe la dansatul pe mese şi şampania scumpă şi să meargă în sălile de spectacol? Sunt întrebări la care a încercat Gabriela Dumitru să dea un răspuns:

"Cred că aici e vorba de cultură, de educaţie. Nu cred că, dacă ai bani, ai neapărat şi educaţie. Să renunţi la club şi să vii la cabaret înseamnă deja să ai curiozitatea de a vedea ceva nou. Eu cred că acolo... când ne plictisim în club mergem acasă şi rămânem plictisiţi în vila de 100.000 de euro şi ne plictisim cu maşina alături că nu ştim ce să facem. Cam acesta este nivelul, după părerea mea.  Sau, în cazul domnişoarelor, mergem la coafor, la manichiură, pedichiură, ca să treacă plictiseala", a declarat aceasta. 

DECLARAŢIA GABRIELEI DUMITRU AICI: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel