Ceaiul care te ajută să slăbești. Topește grăsimea de pe abdomen

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Dacă ești un iubitor de ceai, vei găsi soluția pentru o siluetă trasă prin inel. Există un anumit ceai care te poate ajuta să scapi de grăsimea de pe abdomen.

Ai nevoie de

- ceai verde
- scorțișoară
- frunze de dafin

Se fierb 700 ml apă, se oprește focul și se adaugă în vas un bețișor de scorțișoară, câteva foi de dafin și trei linguri rase de ceai verde. Se acoperă vasul cu un capac și se lasă fiertura la infuzat timp de 15 minute, potrivit antenasatelor.ro. După aceea, se strecoară și se lasă la răcit.

Cel mai potrivit moment al zilei pentru consumarea ceaiului de slăbit este dimineața pe stomacul gol, imediat după trezire. Pentru reglarea metabolismului, se recomandă să beți o a doua cană imediat după servirea micului – dejun și încă o cană până la ora 18.00.

Ceaiul verde întârzie îmbătrânirea celulară, îmbunătățește atenția și concentrarea, combate retenția de lichide si accelerează metabolismul, ajutând în procesul de slăbire.

Scorțișoara are efect stimulator, reduce nivelul colesterolului și riscul apariției bolilor cardiovasculare, ameliorează afecțiunile articulațiilor și ale oaselor. De asemenea, ajută și în lupta cu kilogramele în exces.

Frunzele de dafin au un puternic impact antiseptic și antibacterian, calmează nervii, reducând riscul apariției anxietății, contribuie activ la întărirea sistemului imunitar și accelerează metabolismul.

Vezi și: Ceaiul care alungă depresia și anxietatea. Este recomandat și în tulburările cardiace sau insomnii

Remediu cu usturoi și vin

De asemenea, un alt remediu natural te poate ajuta să elimini grăsimea de pe abdomen.

Ai nevoie de o căpăţână de usturoi (aproximativ 12 căţei), 500 ml vin roşu de bună calitate, un recipient din sticlă.

Curăţă usturoiul şi taie-l în bucăţi mici, apoi pune-l într-un recipient din sticlă. Umple sticla cu vin roşu, apoi pune-o într-un loc în care pătrunde lumina naturală (pe balcon sau lângă fereastră) şi las-o acolo timp de 15 zile, potrivit suntgospodina.ro.

După 15 zile, strecoară lichidul pentru a elimina usturoiul. Pune din nou vinul în sticlă. Consumă câte o lingură de vin de 3 ori pe zi, înainte de mese, până se termină tot vinul. Dacă doreşti, poţi repeta tratamentul, dar mai întâi, trebuie să faci o pauză de 15 zile. Cei care nu pot bea vin îl pot înlocui cu oţet de mere.

Usturoiul reduce pofta de mâncare şi accelerează metabolismul, ducând astfel la arderea mai rapidă a grăsimii. Consumat în mod regulat, usturoiul contribuie şi la eliminarea kilogramelor suplimentare. În tot acest timp, trebuie să mergi pe jos cel puţin 20-30 de minute pe zi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel