Urmărește emisiunea live


Ce urmează după moartea Prințului Philip. Funeralii / Regina Elisabeta intră oficial în doliu

Foto ilustrativ / Imagine de S. Hermann & F. Richter de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de S. Hermann & F. Richter de la Pixabay

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a murit la vârsta de 99 de ani. Vă spunem ce urmează să se întâmple, după cum anunțau publicațiile internaționale procedurile, încă de acum câțiva ani.

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a încetat din viaţă la vârsta de 99 de ani, a anunţat vineri Palatul Buckingham. Philip, duce de Edinburgh, conte de Merioneth şi baron de Greenwich, cunoscut şi sub numele Philip Mountbatten, s-a născut pe 10 iunie 1921 în Corfu, Grecia, şi a deţinut titlul de prinţ al Greciei şi Danemarcei. El a fost soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Încă de acum câțiva ani, publicațiile internaționale au abordat subiectul „Ce se va întâmpla după moartea Prințului Philip?”.

Funeraliile prințului Philip 

Prințul Philip a insistat, cu toate că există în cazul său dreptul la funeralii de stat depline, că nu dorește „agitația” de a-i fi depus trupul neînsuflețit la Westminster Hall. 

VEZI ȘI: Prințul Philip, Duce de Edinburgh, a murit. Era soţul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Astfel, presa internațională scria că este probabil ca trupul prințului Philip să fie depus în Palatul St. James. Potrivit Daily Beast, publicul nu va avea acces în interior. 

Prințul Philip ar urma să fie îngropat în Grădinile Frogmore, în incinta Castelului Windsor.

Regina intră oficial într-o perioadă de doliu 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va intra oficial într-o perioadă de doliu de cel puțin opt zile. În aceste zile, legile nu vor primi consimțământul regal, iar afacerile de stat vor fi puse pe pauză din respect. 

VEZI ȘI: Chirieac, după ce a murit Prințul Philip: Regina probabil va preda sceptrul Prințului Charles, ambasador al țării noastre

Perioada de doliu va fi continuată, cel mai probabil, timp de 30 de zile. Apoi, Regina Elisabeta a II-a ar putea reveni pe deplin la îndatoririle publice, scria Mediafax în 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel