Ce surprize a pregătit Antena 1 în grila de toamnă. Vezi noile formate

Antena 1 revine în forță cu emisiuni de succes cum ar fi X Factor, Te cunosc de undeva, Top Chef sau Next Star, dar a pregătit și noutăți inedite. Bendeac și Mikey Hash creează un nou tip de divertisment, umorul din online la puterea televiziunii: IComedy. Premiera este programată pentru data de 20 septembrie, de la ora 20:30.   “Totul e permis”, cel mai nou supershow marca Antena 1, va avea premiera miercuri, 2 octombrie, și va aduce în fața telespectatorilor, în cele mai ingenioase probe, bazate pe teme de actorie, nu doar actori consacrați, ci și cunoscuți oameni din sport, din muzică ori de televiziune, cu predispoziție către joacă. 

IComedy îmbină umorul inedit de televiziune cu umorul din online. Este o iniţiativa ambiţioasă care uneşte aceste două lumi. Emisiunea îi are pe post de prezentatori şi realizatori două nume de referinţă pe mediile pe care le reprezintă, Mihai Bendeac şi Mikey Hash. Show-ul va fi extrem de dinamic, va fi structurat pe sketch-uri, parodii, seriale de tip reality comedy. Subiectele principale sunt preluate din zona TV, monden, ştiri şi online.

Echipa are în componentă cinci scenarişti, conduşi de Mihai Bendeac, iar trupa de actori este formată, pe lângă Mihai Bendeac şi Mikey Hash, din Ovidiu Danci, Vlad Corbeanu, Vlad Drăgulin, Şerban Pavlu, Gabi Costin, Alexandru Jitea, Daniel Buzdugan şi Dan Bordea.

Subiectele de actualitate vor fi reunite sub titulatura INews. În prima ediţie, telespectatorii vor putea urmări, variante de ştiri a la Bendeac şi Mikey Hash, despre tablourile furate şi arse, dar şi despre relaţia mult mediatizată dintre Antonia şi Alex Velea.

ITV este rubrica în care sunt parodiate capturi video haioase din diverse emisiuni TV, iar la Reality Comedy, în prima emisie, Mihai Bendeac intră, la meciul România-Turcia, machiat şi îmbrăcat că Gigi Becali. Reacţia microbiştilor merită a fi văzută.

Marius Manole în plan înclinat

Florin Piersic jr., Dorina Chiriac, Marius Manole, Roxana Ciuhulescu, Magda Catone își vor demonstra talentele actoricești, în cele mai inedite și neașteptate situații. Prezentatorul show-ului este actorul Alexandru Ion.

“Totul e permis” este un show de prime-time, care se bazează pe un format internațional franțuzesc, achiziționat în Portugalia, Brazilia, Australia, Danemarca, unde face audiențe foarte mari. Probele se bazează pe teme din actorie, precum mima și improvizația, dar și pe alte încercări dintre cele mai originale și interesante, care-i vor aduce pe concurenți în nenumărate situații comice”, declară Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group.

La fiecare dintre cele zece ediții, participă câte opt concurenți, împărțiți în două echipe. Echipele vor fi formate din: Florin Piersic jr., Dorina Chiriac, Marius Manole, Roxana Ciuhulescu, Magda Catone și fiul ei, Carol, Claudiu Bleonț, Medeea Marinescu, Rodica Mandache, Marius Florea Vizante, Ramona Bădescu, Ioana Blaj, Ana Maria Brânză, Adriana Trandafir, Natașa Raab, Cosmin Seleși, Lucian Ghimiș, DJ Wanda, Delia Matache Munteanu, Ozana Barabancea, Vladimir Drăghia, Adriana Titieni, Răzvan Simion, Mbela, Maria Buză, Adriana Trandafir, Andrei Araditz, Natașa Raab, Pepe, Bogdan Tudor, Alina Pușcaș, Delia Nartea, Nicole Duțu, Ilinca Goia.

“Gradul de improvizație este foarte mare în acest show. De asemenea, atmosfera relaxată, de distracție, de între prieteni, creată de cei opt concurenți și de prezentator este foarte importantă. În același timp, publicul este activ și uneori chiar participa la anumite momente. Decorul este foarte interesant, un plan înclinat la 22,5 de grade. O înclinație destul de abruptă, pe care se alunecă și pe care există tot felul de elemente, fixe și mobile, care le vor da bătăi de cap concurenților ce vor trebui să susțină probele în aceste condiții. Acest decor aparte se schimbă de la o ediție la alta și va reprezenta, pe rând, un living, un restaurant, o cazarmă, o sală de clasă, o sală de fitness, un castel medieval, în funcție de scenariu”, mai spune Augusta Lazarov.

Diversitate, spectacol, talent – în noul sezon X Factor

Super-show-ul „X Factor” începe pe 22 septembrie, de la 20.30, sub sloganul “Muzică și suflet”, avându-i la masa juriului pe Delia, Dan Bittman și Cheloo. Ca noutate, în acest al treilea sezon, limita de vârstă pentru înscriere a fost coborâtă la 14 ani, astfel că una dintre categorii va fi 14 - 25 ani. La preselecții s-au prezentat concurenți de pe patru continente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel