Ce spuneți de chestiunea asta?

Mihaela_popa_vicepresedinte_pdl
Mihaela_popa_vicepresedinte_pdl

Vicepreședintele PDL Iași,  Mihaela Popa, consideră că bruscarea cetatenilor veniti la audiente este o atitudine sfidatoare a primarului Nichita si un abuz in serviciu. Ii cer prefectului sa se autosesizeze, solicită liderul PDL ieșean.

Mihaela Popa, liderul PDL Iasi a sustinut vineri, 17 iunie 2011, o conferinta de presa în care a subliniat importanta finalizarii descentralizarii pentru ca decizia sa fie mai aproape de oameni si a anuntat organizarea unei dezbateri la inceputul lunii iulie privind revizuirea Constitutiei si reorganizarea administrativ teritoriala, la care vor fi invitati Monica Macovei, Sever Voinescu si Valeriu Stoica. De asemenea, in cadrul conferintei, senatorul Mihaela Popa a luat in discutie si atitudinea primarului Nichita de la audientele din centrul de informare Pacurari, cand doi cetateni veniti in audienta au fost bruscati si luati pe sus de echipa de interventie a Politiei Locale.

„Primarul este ales pentru a fi in slujba cetatenilor si nu pentru a-i umili si intimida printr-o atitudine sfidatoare. Oamenii nu vin de placere in audienta ci pentru ca au probleme si necazuri si spera ca cei alesi de ei sa-i sprijine in rezolvarea acestora. Este de neconceput, ca in timpul audientelor, iesenii in loc de raspuns sa primeasca agresivitate si atitudine sfidatoare. Domnul Nichita trebuie sa inteleaga ca intr-o democratie, primarul este in slujba cetateanului si nu stapanul autoritar al acestuia. Cer prefectului sa se autosesizeze si sa faca demersurile necesare pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete, se arată în comunicatul transmis redacției.

Sper ca domnul primar Nichita sa nu trimita si la mine echipajul de interventie al Politiei Locale pentru ca am avut curajul sa ii solicit sa respecte cetatenii Iasului.

Probabil acesta este motivul pentru care domnul Nichita isi doreste ca PSD sa ajunga la putere, probabil politica PSD-ului prevede eliminarea oricui indrazneste sa isi spuna necazurile”, a declarat senatorul Mihaela Popa, presedintele PDL Iasi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel