Ce spun pedeliştii despre o conducere interimară a partidului: avem deja un lider legitim

Libertatea de a propune soluţii pentru refacerea imaginii proaste a PD-L nu este pentru oricare membru al formaţiunii. Cel puţin aşa reiese din reacţiie mai multor lideri importanţi al partidului la Şeful PD-L, Emil Boc, a avut o reacţie seacă, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional: "Discutăm toate problemele în partid şi nu în afara partidului".

Prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, i-a luat apărarea liderului democrat-liberal, el subliniind faptul că partidul are un statut şi o conducere legitimă, iar primul-ministru, care este şi preşedintele partidului, are suficient timp pentru partid. "PDL are un statut, o conducere legitimă. Părerea mea este că toate la timpul lor. Primul-ministru şi preşedintele partidului are suficient timp sau trebuie să-şi facă suficient timp", a spus Videanu. Întrebat dacă miniştrii ar trebui să fie doar miniştri, Videanu a răspuns tăios: "Ei, asta-i bună!".

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a avut o reacţie asemănătoare cu cea a lui Boc, declarând că aceste lucruri vor fi discutate în partid. Ea a admis însă că sunt "probleme" la nivelul conducerii şi că nu este cazul să se ascundă faptul că acestea există. "Lucrurile o să le discutăm în partid. Nu e cazul să ascundem că sunt probleme şi trebuie să găsim nişte soluţii, dar le discutăm în partid şi nu în public", a declarat democrat-liberala. Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, i-a criticat voalat pe cei care au astfel de soluţii şi i-a ironizat."Cred că cei care doresc să se implice în conducere au tot câmpul deschis. Nu văd cum unii dintre colegii mei care sunt în Guvern şi sunt şi în conducerea naţională nu au timp, iar ceilalţi care au timp şi nu sunt în Guvern tot nu se implică. Deci, au câmp larg să se implice", a spus Berceanu. Preşedintele interimar al PD-L Bucureşti, Elena Udrea, a precizat că ea a spus de acum trei luni că nu este bine ca miniştrii să aibă funcţii de conducere în partid. "Am spus eu asta acum trei luni. Mă bucur că sunt colegi de aceiaşi părere. Vedem discuţiile din BPN şi după aceea vă spun", a răspuns Elena Udrea referitor la întrebarea că există mai mulţi lideri ai PDL care au spus că ar fi bine ca miniştrii să nu aibă funcţii de conducere în partid pentru că nu au timp să se ocupe de partid. Citeşte şi: Sulfina Barbu vrea o nouă conducere la PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel