Ce spectacole a pregătit Metropolis pentru 6 și 7 decembrie

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar Teatrul Metropolis nu-și uită spectatorii, astfel că de Sfântul Nicolae propune spre vizionare piesa lui Mihail Bulgakov, Țarul Ivan își schimbă meseria, iar în ziua următoare spectacolul Tartuffe sau Impostorul de J.B.P. Moliere.

Astfel, vineri, 6 decembrie, de la ora 19:00, publicul este așteptat la Teatrul Metropolis, unde se va juca "Țarul Ivan își schimbă meseria", de Mihail Bulgakov, în regia artistică a lui Gelu Colceag, o comedie de situaţie, spumoasă, unde scenele se îmbină într-o serie de urmăriri şi încurcături spectaculoase.

Sâmbătă, 7 decembrie, publicul cu vârstă peste 16 ani este așteptat la spectacolul Tartuffe sau Impostorul de J.B.P. Moliere, care va avea două reprezentații, de la ora 16:00 și de la ora 19:00, direcția de scenă fiind semnată de Victor Ioan Frunză.

Asemeni teatrului sau vieții, piesa Tartuffe sau Impostorul, este o poveste despre cât de greu este să deosebești binele de rău, despre conflictul din sânul unei familii care capăt, pe rând accente comice,dramatice și, în cele din urmă, tragice.

Rezervări bilete la tel: 021 210 51 08 / 0728 138 265

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel