Semnul secret pe care îl face Silviu Geandră în Ultimul Trib. Ce semnificație are

Chiar dacă nu lasă greutățile să îi oprească drumul în "Ultimul Trib", joi, de la ora 21.45, la Antena 1, Silviu Geandră are un semn secret pe care îl face la fiecare victorie, pe care o dedică celor dragi de acasă.

Ajuns în Madagascar împreună cu iubita sa, Gabriela Popa, Silviu Geandră a rămas să se lupte singur cu viața dificilă din insula africană, dar și să reziste probelor extenuante, după ce partenera sa a fost eliminatã. Chiar dacă nu vorbește foarte mult despre ce e în sufletului lui, ci mai degrabă despre strategiile de joc, Silviu Geandră e mereu cu gândul la cei dragi de acasă, cărora le-a dedicat și un semn secret.

"Mâinile aduse în dreptul feței reprezintă semnul pe care l-am convenit cu băieții de la serviciu, să știe că le dedic victoriile. Este un semn stilizat al celor care poarta cagula de la trupele speciale, asa zișii "mascați", pentru că antrenamentele noastre seamănă întrucâtva cu probele întâlnite la "Ultimul Trib". A doua dedicație pe care o fac după fiecare victorie este să îmi ating eșarfa albastră, pentru Gabi", a mărturisit Silviu Geandră, care este și multiplu campion la kickboxing și vicecampion european la Unifight.

Un joc decisiv al Căpitanilor va face joi, de la ora 21.45, ca una dintre echipele din "Ultimul Trib" să dispară! Căpitanii care vor ieși pe locurile 1 și 2 la proba cu cea mai mare miză vor putea să își aleagă noi coechipieri din cea de-a treia echipă, astfel că toți concurenții din Madagascar au început deja să își facă strategiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel