Ce se întâmplă dacă pui pâine în punga cu zahăr. Trucul este absolut genial!

Ema Apostu / 11 feb 2020 / 16:13 Salveaza PDF Comentarii

Acest truc este extrem de folositor. Cu siguranță, te-ai lovit și tu de problema pe care pâinea, în acest caz, o poate rezolva. Iată cum funcționează.

Zahărul se întărește atunci când umiditatea din pungă se evaporă, așadar trebuie să știi că există un truc ce rezolvă această problemă.  În primul rând, trebuie să te asiguri că îl depozitezi etanș. Apoi, pune o felie de pâine în pungă înainte să o închizi. Zahărul își va lua umiditatea necesară din pâine și nu se va mai întări, scrie retete.unica.ro.

Dacă zahărul e deja întărit, pune-l într-un vas în cuptorul cu microunde, alături de un pahar cu apă, la temperatură mare. Sau poți pur și simplu acoperi vasul cu un șervețel de hârtie umezit în prealabil. Zahărul va reveni la forma inițială.

Vezi și: Plăcinte cu brânză și mărar la tigaie. Rețeta rapidă și gustoasă. Oricine o poate prepara!

Cum separi două pahare înțepenite unul într-altul. Trucul vechi și eficient

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27