Ce se întâmplă dacă pui oțet în maşina de spălat. Cel mai util truc. Economisești bani!

Oțetul reprezintă una dintre soluțiile ideale, când vine vorba de mașina de spălat și bătăile de cap pe care ți le poate da. Acest truc îți va fi folositor, de acum înainte. Uite cum te ajută oțetul, dacă îl pui în mașina de spălat.

Oțetul pare să fie o soluție universală, utilă în tot felul de probleme și care te ajută să faci economii, fără a mai da o grămadă de bani pe tot felul produse speciale din comerț, care pot fii nocive pentru sănătate. Femeile îl folosesc de la gătit, până la curățenia cea de toate zilele din cămin. Bucătărie, baie, prdoseală și lista poate continua. Astăzi ne vom rezuma la mașina de spălat. 

Dacă vrei să scapi de bacteriile care se pot acumula in interiorul maşinii de spălat, foloseşte oţetul. Așadar, dă drumul la maşină pe un program de apă fierbinte și pune două ceşti de oţet alimentar, în loc de detergent. Lasă maşina să spele în gol. Astfel, va clăti tot sistemul.

Detergentul lasă urme în suportul de detergent şi balsam pe cauciucul tamburului? Poți folosi un amestec din bicarbonat de sodiu, oţet şi apă caldă. Fiecare piesă a mașinii de spălat trebuie frecată cu un burete sau o periuţă de dinţi.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă pui zahăr și sare sub limbă, înainte de culcare. Efectul este fantastic!

De ce trebuie să ții ceapa la frigider, 30 de minute. Cel mai tare truc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel