Ce se întâmplă dacă porți AUR. 7 beneficii surprinzătoare, la care NU te-ai fi așteptat

Aurul este unul dintre cele mai vechi metale descoperite de oameni și utilizarea sa în bijuterii datează din primele civilizații. Până în prezent, aurul rămâne unul dintre cele mai populare metale în fabricarea bijuteriilor datorită aspectului său regal și frumuseții sale atemporale.

Astăzi, aurul nu este doar cel mai luxos metal, dar oferă și beneficii uimitoare pentru sănătate. 

1. Reglează temperatura corpului

Multe persoane se confruntă cu frisoane, bufeuri și alte probleme cauzate de variațiile temperaturii corpului. Aurul este o soluție populară pentru a face față unor astfel de probleme, deoarece reglează în mod natural temperatura corpului. 

2. Vindecă rănile și durerea

Încă din timpurile străvechi, aurul a fost folosit pentru tratarea rănilor și a dat rezultate formidabile. Cei care l-au folosit susțin că acesta are rolul de a închide rănile mai repede și de a previne infecțiile.

3. Bunăstare generală

Dacă te simți mai mereu stresat și epuizat, bijuteriile din aur te pot înveseli, deoarece au o energie pozitivă care te poate juta să depășești mai ușor problemele fizice sau mentale. Această energie pozitivă aduce vibrații calde și liniștitoare care relaxează vasele de sânge și stimulează distribuția oxigenului către celule.

4. Tratament pentru piele

Cleopatra a folosit aurul ca soluție anti-îmbătrânire și a funcționat spectaculos, regina devenind simbolul frumuseții. Astăzi, mulți dermatologi cred că aurul are puteri incredibile de vindecare a pielii. Așa că apelează cu încredere la produsele pe bază de aur. 

5. Ajută la imunitate

Bijuteriile din aur protejează corpul împotriva infecțiilor. Aurul are rolul de a crește imunitatea organismului.

6. Previne cancerul

Aurul este folosit adesea ca medicament pentru tratarea diferitelor tipuri de cancer, precum cel de prostată și ovarian. 

7. Vindecă sistemul nervos, precum și cel endocrin

Unele proprietăți ale aurului ajută la vindecarea sistemului nervos, precum și a sistemului endocrin. Studiile în acest domeniu au arătat rate mari de succes la studierea pacienților care poartă bijuterii din aur, scrie dazzlingrock.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel