Ce se întâmplă dacă îți speli dinții cu bicarbonat. Rezultatele sunt fantastice!

Ema Apostu / 11 iul 2019 / 09:50 Salveaza PDF Comentarii

Ce se întâmplă dacă îți speli dinții cu bicarbonat. Rezultatele sunt fantastice! Bicarbonatul poate face minuni pentru dantura ta. Rezultatele sunt fantastice.

Ce se întâmplă dacă îți speli dinții cu bicarbonat. Rezultatele sunt fantastice! Înainte de a-ţi face baie, adaugă în cadă o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu. Acesta îţi va face pielea mai fină şi mai netedă.

Ce se întâmplă dacă îți speli dinții cu bicarbonat. Rezultatele sunt fantastice! Poţi să pui bicarbonat pe periuţa de dinţi şi să te speli ca de obicei sau poţi presăra puţin bicarbonat de sodiu deasupra şi spală-te pe dinţi cu acest amestec. Se poate folosi 2-3 zile pentru a-ţi albi dinţii, apoi revino la ritualul obişnuit.

Ce se întâmplă dacă îți freci speli cu bicarbonat. Rezultatele sunt fantastice!


Ce se întâmplă dacă îți speli dinții cu bicarbonat. Rezultatele sunt fantastice! Spală fructele şi legumele. Una dintre cele mai cunoscute utilizări ale bicarbonatului de sodiu e de a spăla fructele şi legumele. E natural, uşor şi eficient.

Ce se întâmplă dacă îți speli dinții cu bicarbonat. Rezultatele sunt fantastice! Dacă ai o erupţie cutanată, o muşcătură de insectă sau o înţepătură de albină, freacă locul cu bicarbonat şi îţi va trece, scrie sanatatesistaredebine.ro.

Ce se întâmplă dacă îți speli dinții cu bicarbonat. Rezultatele sunt fantastice! Adaugă o linguriţă de bicarbonat în vaza cu flori şi acestea vor rămâne proaspete mai mult timp.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24