Ce se întâmplă cu pensiile şi alocaţiile. Budăi: Violeta Alexandru şi Cîţu MINT!

Marius Budăi
Marius Budăi

Marius Budăi critică dur Guvernul PNL, pe tema pensiilor şi a alocaţiilor. 

"MINCIUNA și NEPĂSAREA Guvernului Orban-PNL atinge cote din ce în ce mai mari. Aseară, la oră de vârf, doi miniștri PNL au mințit în direct pe tema majorărilor de alocații și pensii. Violeta Alexandru și Cîțu mint la nivel înalt și susțin că nici o altă țară din lume nu a mai făcut majorări de alocații și pensii. Le voi demonstra că mint atașând link-urile cu informațiile corecte.

Deci, domnilor mincinoși, alte țări iau măsuri clare pentru copii și tineri, iar la noi un mare NIMIC. Mă întreb, ce zic acum tinerii care votează USR și PNL când văd NEPĂSAREA acestui guvern față de ei? Să nu spuneți că USR nu este la guvernare, voturile din Parlament și alianțele electorale demonstrează contrariul.
AUSTERITATE numele tău este PNL!

Între timp, fantasticul premier dezertor Cîțu continuă sarabanda împrumuturilor, la viteze și dobânzi amețitoare. Se împrumută masiv cu scopul ascuns de a deveni insolvabilă țara, ulterior putând să vândă, pe nimic, ce a mai rămas din sistemul energetic și sistemul bancar. Oare va primi Cîțu o funcție importantă în sistemul bancar drept recompensă pentru împrumuturile fantastice la dobânzi foarte mari? De urmărit", transmite social-democratul Marius Budăi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel