Ce se întâmplă cu ”BRAVO, AI STIL”. Kanal D, anunțul oficial

Kanal D a făcut anuțul oficial în urmă cu puțin timp. Iată ce se întâmplă cu show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities".

Filmarile show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities" vor fi amânate pentru o perioadă, în contextul pandemiei de COVID-19.

„Toată echipa rămâne acasă până când timpul își va relua cursul obișnuit. Ne revedem în curând, la Kanal D!", a declarat Ilinca Vandici potrivit unui comunicat de presă.

Când vor fi reluate filmările. Ce emisiune îi va lua locul

Emisiunea „Bravo, ai stil!" își va amână pentru o perioada filmările, în contextul pandemiei , urmând că acestea să fie reluate atunci când condițiile o vor permite. Decizia a fost luată din nevoia de a proteja echipa emisiunii, concurentele, colaboratorii acestui show de anvergură. Anunțul a fost făcut și de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, imediat după ediția se aseară „Bravo, ai stil! Celebrities".

Show-ul nu se va mai regăsi în grilă stației, iar de săptămâna viitoare, în fiecare miercuri, de la 22:00, telespectatorii vor putea revedea „Îmi place dansul".

Kanal D a restrâns anumite activități ale postului

"Pe fondul situației generate de pandemie, din dorința protejării angajaților și familiilor acestora, a colaboratorilor și invitaților din emisiuni, precum și din nevoia respectării recomandărilor autorităților pentru prevenirea îmbolnăvirilor, Kanal D a restrâns anumite activități ale postului, fără a afecta fluxul difuzarilor în grilă stației. Au fost retranse la maximum interacțiunile în cadrul companiei, majoritatea angajaților lucrează de acasă, iar condițiile de distanțare socială și de igienă sunt respectate cu strictețe.

Posibile modificări în grilă Kanal D vor fi comunicate, că și până acum, prin canalele oficiale ale postului TV și prin materiale trimise presei", se arată în comunicatul de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel