EXCLUSIV  Ce scrie pe eticheta gelului de duș pare incredibil, dar e adevărat! Și produsele dumneavoastră pentru spălat au aceleași indicații?

Oamenii au devenit, în zilele noastre, din ce în ce mai comozi.

Pentru orice există o aplicație. Noile tehnologii ne ajută să ne facem viața atât de ușoară încât nu mai este nevoie nici să ne ridicăm din pat pentru a închide lumina. Este suficient să apăsăm un buton pe telefon și aplicația se ocupă de închiderea luminii. Exemplele pot continua la nesfârșit. 

Și din moment ce s-a inventat o aplicație pentru orice lucru banal, pare firesc că am putea risca să uităm să facem lucruri obișnuite. Poate din acest motiv, unii producători simt nevoia, de exemplu, să scrie pe gelul de duș cum se folosește. Normal, din moment ce nu există o aplicație care să te spele, începe să pară firesc să ți se explice cum se folosește gelul de duș.

Dacă te-ai fi gândit că îți poți spăla mațele cu el și astfel să ți-l pui în pahar și să bei?! Instrucțiunile trecute pe eticheta gelului de duș sunt simple și, desigur, intuitive: te dai cu gelul pe corp, apoi dai cu apă, ca în imaginea de mai jos.

1. -imagine fara descriere- (gel-dus_83631900.jpg)

În curând, probabil că vom avea instrucțiuni de folosire și pe sticla de apă, salam, pâine sau pe hârtia igienică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel