€ 5.0904
|
$ 4.3406
|
Curs valutar: € 5.0904
|
$ 4.3406
 

Ce să pui în cafea pentru o aromă mai intensă. Vei înlătura substanțele nocive
Autor: Ema Apostu

cafea_71951900
 

Cafeaua este licoarea magică care pe cei mai mulţi îi trezeşte de dimineaţă. De asemenea, mulţi se bucură pur şi simplu de aromq ei, fie că este dimineaţă sau o după-amiază de weekend. Pentru o...

Nucşoara are o aromă fină şi un gust dulce-iute. În Orient, nucşoara se adaugă în cafea şi ceai, iar grecii o combină şi cu scorţişoară.

Italienii o adaugă şi în sucul de roşii, punând în evidenţă latura picantă a condimentului. Nucşoara are proprietatea de a creşte temperatura corpului, astfel că este ideală și în stările gripale. Este un eficient stimulent nervos şi are efecte analgezice.

Pentru o savoare deosebită, poţi adăuga în cafea şi puţin cardamon. Pe lângă aromă, neutralizează substanţele toxice din cafea. Se pun 2-3 boabe la o ceaşcă sau un vârf de linguriţă dacă e deja măcinat.

Vezi și: Dulceață de trandafiri, rețetă. Cum se prepară

Pâine cu mălai, coaptă pe foi de varză. Rețeta pe care orice român trebuie să o știe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close