Ce să faci când nu poţi să dormi

Există numeroase motive din cauza cărora nu puteţi adormi noapte. Vă prezentăm câteva idei care vă pot fi de folos să aveţi un somn liniştit. 

Asigurați-vă că mâncați în timpul zilei pentru a evita senzaţia de foame în timpul somnului. Dacă încercați să scăpați în greutate, mâncați mici mese pe parcursul zilei pentru a permite organismului dumneavoastră să obțină energie din grăsimi pe timp de noapte. Evitați mesele grele cu două ore de la culcare.

Evitaţi să consumaţi alcool înainte de culcare. De asemenea, asigurați-vă că beți apă înainte de culcare, deoarece alcoolul va cauza deshidratare în timpul nopții.

Încercați să vă liniștiți mintea făcând o mică meditație sau exerciții de respirație calme. Dacă aceasta nu funcționează, scrieți ideile care vă trec prin minte. Aşezarea gândurilor pe hârtie vă va ajuta să vă calmaţi.

Opriți televizorul, nu mai folosiţi telefonul, evitaţi cărţile electronice sau jocurile video cu o oră înainte de culcare. Puteți opri chiar și ceasul deșteptător dacă emite prea multă lumină. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel