Ce ROST are să mergem la vot? Firea, răspuns FULMINANT: "Tocmai de aceea! Un adevărat PERICOL"

Gabriela Firea a dat un răspuns acid pentru cei care se întreabă ce rost mai are să meargă la votul pentru alegerile parlamentare. 

"Mă intreaba prieteni si cunoscuti ce rost mai are sa mearga la vot pentru alegerile parlamentare, daca la locale a vazut o tara intreaga ce s-a intamplat si nimeni nu a luat vreo masura. Raspunsul este simplu: tocmai de aceea! Pentru ca, nu pot ei fura, cat putem noi munci si vota!

În plus, votul este singura solutie pentru a scapa de ministri incompetenti si inumani precum Cîtu, Tataru, Anisie, Violeta Bau Alexandru etc. Cei care, prin masurile luate, sfidându-i pe romani, au compromis economia, sanatatea, educatia, protectia sociala. Ei ne dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, ca se poate mai rau azi decat ieri si maine fata de azi. Iar Orban patroneaza vesel-inconstient tot acest sistem guvernamental putred.

Scopul parlamentarelor este un nou guvern. Un guvern care sa fie format din oameni competenti, responsabili, cu grija fata de salariati dar si pentru investitorii care creeaza locuri de munca. Acum, sfidarea conducatorilor fata de români e maxima, pentru ca s-a strans toata puterea intr-o singura “mânā” politica - presedinte, premier, ministri, institutii reprezentative. Un adevarat pericol pentru democratie!", a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel