Ce-i lipsește lui Dan Barna în poza din pustietate cu masca și distanța de 1 metru față de soție. Mircea Badea: Era Dumnezeu tatăl!

foto Facebook Mircea Badea
foto Facebook Mircea Badea

Mircea Badea, realizator Antena 3, a descoperit ce-i lipsește lui Dan Barna din fotografia făcută la munte, cu masca pe față, la distanța de 1 metru față de soție. 

”Dacă avea în mâna cealaltă și o sticluță de dezinfectant, era Dumnezeu tatăl, era perfect. Această imagine este pur și simplu sublimă, perfectă, miraculoasă, genială. Cum ceva mai tare de atât? S-a dus dl. Barna cu soția în pustietate, se văd munții la orizont. Nu știu dacă cineva le face poza sau fac poză ca Dani Oțil. Frăţiwear, cum așa ceva? A zis Dan Barna: ”Bă, ia să dau eu un semnal” după toată istericala că Raluca Turcan nu avea mască, dar măcar Turcan era de la PNL, că Vlad Voiculescu n-avea mască, deși e ministrul Sănătății și ne spune, din zori și până-n noapte, cu restricțiile, cu măsurile, a zis Barna: ”Bă, ia să dau eu un semnal ca să scăpăm de prosteala că nu respectăm regulile. Uite, frăţiwear, așa da!”. Dacă vreți să vă duceți cu nevasta într-o pustietate, stați pe distanțare, cu masca pe față. Așa da, aplauze! Mi se pare că aici dl. Barna a combătut eficient pandemia. N-ai cum mai tare de atât” a comentat Mircea Badea, în emisiunea de duminică seară, de la Antena 3, poza publicată de vicepremier pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel