Ce faci dacă ții dietă și nu ai timp să mănânci dimineața. Nutriționist: Avem opțiunea asta!

Nutriționistul și life coach-ul Cori Grămescu a explicat ce putem face când ținem dietă și nu avem timp să luăm micul dejun. Există o opțiune la îndemână pentru oricine.

"Ar fi minunat să trăim în fiecare moment o viaţă perfect organizată, cu un program ferm şi bine pus la punct. Din păcate, cel mai adesea, trebuie să facem faţă situaţiilor neprevăzute şi nici programul nostru de muncă nu respectă întotdeauna intervalul 9-17, aşa că e important să găsim soluţii creative şi echilibrate în contextul individual al vieţii noastre de zi cu zi.

Când sunt pe fugă și nu apuc să iau micul dejun acasă optez pentru migdale și biscuiți integrali cu ovăz. Pentru că întotdeauna avem și opţiunea de a avea la noi câte o pungă de migdale crude şi câte o cutie de biscuiţi integrali de ovăz, fără zahăr adăugat, pentru momentele în care chiar trebuie să mâncăm masa de dimineaţă în maşină. Important să găsim soluții potrivite pentru noi și să nu sărim peste mesele principale", a scris Cori Grămescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel