Ce conține o Coca-Cola. Secretul ascuns 127 de ani

Până la momentul actual, a plutit misterul asupra ingredientelor pe care le conține o sticlă de Coca-Cola. Nimeni nu a știut mare lucru despre acest subiect care a ținut ani de-a rândul prima pagină a ziarelor.

Coca-Cola a lansat platfoma online "Ce conține o Coca-Cola", de unde oricine poate afla compoziția licorii descoperite acum mai bine de 127 de ani. În plus, oamenii pot afla și daca aceasta ar putea afecta sănătatea lor.

Platorma www.cecontineococacola.ro prezintă lista ingredientelor din Coca-Cola: zahăr, arome naturale, dioxid de carbon, cafeină, acid fosforic, colorant caramel E150d și apă. La fiecare ingredient este precizată cantitatea dintr-o sticlă de 250 de mililitri, precizându-se că toate componentele băuturii sunt în doze ce nu pot afecta sănătatea.



Colorant caramel

"Coloranţii Caramel sunt folosiţi în alimente încă din secolul al XIX-lea, iar noi îi folosim din anul 1886. Colorantul Caramel se găseşte într-o gamă largă de produse, incluzând băuturi răcoritoare, bere, băuturi spirtoase, produse de panificație, cereale, sosuri, îngheţată, supe, carne şi amestecuri de condimente, etc. Colorantul Caramel E150d este aditivul alimentar care oferă băuturii Coca‑Cola culoarea sa închisă, distinctivă. Caramel E150d reprezintă una dintre cele patru categorii de caramel aprobate pentru utilizare ca și coloranţi alimentari în Uniunea Europeană", scrie pe site-ul Ceconțineococacola.

Despre toate ingredientele pe care băutura le conține, puteți citi mai multe informații aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel