Ce a căutat Sergiu Nicolaescu în politică

sergiu nicolaescu
sergiu nicolaescu

Actorul și regizorul Sergiu Nicolaescu a fost senator PSD. De ce a ales viața politică când se bucura de succesul cinematografic a dezvăluit chiar regizorul,  într-un interviu acordat lui Radu Herjeu, publicat pe blogul jurnalistului. 

"Am pretenția și e un lucru foarte dur, să spun că în mod normal, un om realizat într-un domeniu nu are nevoie să încerce să se realizeze şi în politică. Dimpotrivă.", a subliniat Nicolaescu. Ca regizor și actor, am cunoscut succesul și am avut mai multă satisfacție decât își dă puterea pe care o caută politicienii, a spus Nicolaescu. "Lupta pentru a realiza filmul şi a-l termina este, după părerea mea, mult mai grea şi mai complicată decât lupta pentru putere, care, de cele mai multe ori, ţine de hazard şi poate chiar de un joc al soartei.", a subliniat atunci regizorul.

 "Intrarea mea în politică după 1989 este firească, era firesc ca după participarea mea la evenimentele din decembrie 1989, să rămân acolo unde se construia ceva nou. Nu puteam să părăsesc, era ca o barcă care pleca fără ţintă pe o mare cu valuri mari. Nu aveam dreptul să rămân pe mal sau să fug. Trebuia să merg cu această barcă", a spus Nicolaescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel