CCR. Iohannis, răspuns pentru Dăncilă: România nu are premier. PSD, incapabil să facă politică

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a făcut, vineri, o declaraţie de presă în care s-a referit la subiectele momentului de pe scena politică. 

Klaus Iohannis a avut,vineri, o primă reacţie după ce Viorica Dăncilă a declarat că Guvernul a trimis la CCR o solicitare prin care solicită analizarea situaţiei privitoare la numirea celor doi miniştri. 

"Se aude că doamna prim-ministru a trimis o solicitare de rezolvare a unui conflict la CCR. Probabil Curtea va da un răspuns, vom vedea ce răspuns. Însă daţi-mi voie să vă spun că nu va rezolva problema Curtea Constituţională pentru că problema nu e una constituţională, ci una politică. Şi o să vă spun şi care sunt cele două cauze ale acestei probleme politice: prima cauză este că, de facto, România nu are prim-ministru; a doua cauză este totala inabilitate a PSD-ului de a face politică. Politică de orice fel. Să detaliez un pic: doamna prim-ministrul mi-a trimis în scris, fără să mă contacteze, o solicitare de remaniere a Guvernului. După care, fără să aştepte răspunsul, mi-a mai trimis o solicitare de remaniere a Guvernului. După care mi-a mai trimis hârtii, toate fără să caute o discuţie sau un dialog cu mine", a declarat Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel