Cazul Gabby Petito. E posibil ca Brian Laundrie să fi murit înainte ca rămășițele tinerei să fie găsite, spune poliția

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Poliția crede că este foarte posibil ca logodnicul lui Gabby Petito, Brian Laundrie, să fi murit înainte ca rămășițele tinerei să fie găsite. Oamenii legii au confundat-o pe mama tânărului cu el, motiv pentru care au presupus, inițial, că se afla acasă.

E posibil ca Brian Laundrie să fi fost deja mort pe 15 septembrie, înainte să fie găsit trupul logodnicei sale, Gabby Petito. Potrivit oficialilor poliției din North Porth, Florida, polițiștii care îi supravegheau locuința au confundat-o pe mama tânărului cu el. Astfel, au crezut că Brian Laundrie se afla acasă. 

Poliția a recunoscut că, deși locuința lui Brian Laundrie era supravegheată video, nu se cunoștea situația atât de bine pe cât se credea, potrivit NBC News

Logodnicul lui Gabby Petito, Brian Laundrie, a părăsit casa familiei sale pe 13 septembrie, la volanul mașinii sale. Două zile mai târziu, când mașina a fost observată din nou, polițiștii au crezut că l-au văzut pe Brian Laundrie intrând în casă. Totuși, persoana care se afla la volan de data aceasta era mama tânărului. Ea are o constituție similară și purta o șapcă pe cap, a precizat pentru WINK News Josh Taylor, purtător de cuvânt al poliției din North Port.

Josh Taylor a spus pentru NBC News că "eroarea de identificare nu a avut un impact major asupra costurilor și investigației". "În afara confuziei, probabil nu a schimbat nimic. Este foarte posibil ca Brian să fi fost deja mort. Dar el tot trebuia găsit".

"Vrem doar ca oamenii să înțeleagă mai bine de ce credeam că Brian este acasă. A fost un rezultat direct al lipsei de cooperare din partea familiei încă de la începutul investigației", a mai spus Josh Taylor. 

"Nu am informații să fi fost vorba de așa ceva", a adăugat Taylor, întrebat fiind dacă se crede că mama tânărului s-a îmbrăcat în mod intenționat așa - pentru a arăta ca fiul său. 

Rămășițele tânărului au fost găsite într-o zonă sălbatică din statul Florida

 

În urmă cu circa o săptămână, Biroul Federal de Investigații (FBI) a anunțat că rămășițele umane descoperite într-o zonă sălbatică din statul american Florida îi aparțin lui Brian Laundrie, logodnicul lui Gabby Petito, potrivit CNN

Laundrie era considerat "o persoană de interes în cazul uciderii lui Gabby Petito". Tânărul a fost identificat pe baza amprentelor dentare. Descoperirea macabră a avut loc lângă rezervația Carlton din North Porth, într-o zonă care până de curând a fost acoperită de ape, conform celor spuse de coordonatorul operațiunii, agentul Michael McPherson.

Alături de rămășițele umane au mai fost găsite obiecte ale tânărului precum un rucsac și un caiet, dar și hainele care corespund celor cu care Laundrie era îmbrăcat pe 13 septembrie, când a fost văzut pentru ultima dată.

Trupul neînsuflețit al lui Gabby Petito a fost găsit anterior, în luna septembrie, într-un parc natural din statul Wyoming și prezenta urme de sugrumare. Medicul legist a spus că trupul bloggeriței a zăcut abandonat timp de aproape o lună, înainte de a fi descoperit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel