Cazul Caracal. Bunicul Luizei, faţă în faţă cu Cumpănaşu. "Un mizerabil, un corupt"

Sursa: Captura Video
Sursa: Captura Video

Alexandru Cumpănașu a fost citat astăzi ca martor în cazul crimelor de la Caracal. Bunicul Luizei Melencu l-a criticat în termeni duri. 

Alexandru Cumpănașu s-a prezentat astăzi în instanță în calitate de martor în cazul crimelor de la Caracal. Cumpănașu, rudă cu Alexandra Măceșanu, a fost față în față cu bunicul Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă. Revoltat de tratamentul discriminatoriu primit, bunicul Luizei l-a făcut pe Cumpănașu „laș”, „corupt” și „mizerabil”.

„Noi avem tot interesul să aflăm ce s-a întâmplat cu nepoata noastră”

„Se face accesul în sală pe ochi frumoşi, înţelegeţi? Noi avem tot interesul să aflăm ce s-a întâmplat cu nepoata noastră, pe când aici văd că a venit ca martor fostul candidat Cumpănaşu. Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem, noi am venit aici cu alte gânduri şi alte dorinţe, să aflăm ce s-a întâmplat cu Luiza. Nu vedeţi că se face în continuare discriminare? Noi suntem familia Iordache, iar el e domnu’... Să aşteptăm să vedem ce hotărăşte grefiera. Grefiera, nu judecătoarea, hotărăşte”, a spus Stelian Iordache, citat de Adevărul.

Acesta se plânge că familia victimei Alexandra Măceșanu este tratată mai bine de autoritățile din instanța de judecată. 

„Ăsta e începutul, să vedem ce va spune în sală, să vedem ce afirmaţii va face în sală. Asta ne interesează pe noi şi după aia o să vedeţi circ afară, când vom ieşi, pentru că el tot timpul a venit cu aberaţii şi minciuni, în realitate absolut nimic cu date concrete despre cazul Caracal. El a avut un singur scop şi un singur interes, să-şi facă publicitate la toate posturile de televiziune şi să candideze pentru funcţia de preşedinte. Un corupt, un mizerabil, un om murdar”, a mai declarat bunicul Luizei.

„Aș avea multe să îi adresez”

„Este pentru prima dată când sunt cu acest nenorocit. Eu sunt pregătit să spun adevărul şi să ajut, dar nu poţi să fii pregătit să dai ochii cu un asemenea individ. Aş avea multe să-i adresez, dar din păcate, din păcate, nu cred că mi se va permite, având doar statutul de martor. Aş avea multe să-i spun şi nu numai, dar... Sper să nu scape nepedepsit pentru toate faptele pe care le-a comis. Eu voi spune ce ştiu, aşa cum am făcut şi la Parchet, mai departe ţine de instanţă, însă vin cu speranţe, totuşi”, a declarat Alexandru Cumpănașu pe scările Tribunalului Olt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel