Cazul Caracal, analizat de Mircea Badea. ”E absolut imposibil”

Mircea Badea subliniază că tragedia din Caracal continuă să fie pe primele locuri în interesul public, fără o direcție ce poate fi anticipată. 

”Acest caz - n.r. Caracal - a ieșit absolut, bă, de nicăieri. Felul în care a prins la populația României e o chestie care nu se poate explica sociologic sau premedita. Să nu cumva să credeți că acest caz Caracal a fost orchestrat în izbucnire. Doar nu credeți că e un caz izolat ăsta. E plin de cazuri. Dar de ce a interesat tocmai ăsta? Nu știu. Bă, dar așa s-a întâmplat, uite, România nu are alt subiect de interes decât ăsta. El s-a și dus foarte rău împotriva ăstora cu justiția sau statul de drept” a spus Mircea Badea, la Antena 3, în emisiunea ”În gura presei”. 

”Să nu subestimați niciodată în România puterea OTV-ismului.” a subliniat Mircea Badea, care a adăugat că ”nu e vorba de un post anume, OTV-ismul fiind un fenomen, o genă importantă a românismului”. 

Realizatorul de televiziune precizează că ”e absolut imposibil să ai o predicție încotro se duce cazul Caracal în percepția publică și în mutația psihosocială. Deocamdată, remarcăm dilaila totală”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel