EXCLUSIV  Cazul Barna: Ce s-ar întâmpla dacă Chirieac şi-ar scăpa ochelarii. Diana Tache şi Mugur Ciuvică, declaraţii spumoase

Schimb spumos de replici, la începutul emisiunii "Miercurea neagră" cu Diana Tache, Mugur Ciuvică şi Bogdan Chirieac. 

Totul a plecat de la întrebarea pe care a lansat-o analistul politic Bogdan Chirieac despre ce s-ar putea întâmpla dacă şi-ar scăpa ochelarii, cum a păţit Dan Barna în Parlament - cel care a fost rapid ajutat de către un coleg aflat la datorie. 

„Dacă-mi scapă ochelarii pe jos, credeţi că vine cineva să mi-i ia? Apropo de domnul megapreşedinte Dan Barna. Eu cred că e un lucru deosebit ce s-a întâmplat şi v-a dat o mostră a lumii care vine”, a spus Bogdan Chirieac.

„Eu cred că la dumneavoastră, dacă se întâmplă asta acolo la DC News, dacă vă cad ochelarii pe jos o să vină un coleg de-al dumneavoastră şi o să calce pe ei. Şi apoi o să zică: 'vai, din greşeală domnu’ Chirieac, îmi pare rău!’”, a punctat Mugur Ciuvică.

„Nu neapărat colegul domnului Chirieac care să calce pe ochelari, dar ar putea fi cineva infiltrat care să se organizeze în aşa fel încât să nu poată nici să-i mai repare vreodată”, a subliniat şi Diana Tache.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel