Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Caz Caracal, speculații. De ce a ajuns Gheorghe Dincă pe Câmpia Islaz

Casa lui Gheorghe Dincă
Casa lui Gheorghe Dincă

În urma tragediei de la Caracal, apar, în continuare, mai multe întrebări decât răspunsuri.

Taximetristul care l-ar fi plimbat pe Gheorghe Dincă prin Craiova, potrivit România TV, l-ar fi dus pe acesta din faţa mall-ului din Craiova până la o adresă din strada Câmpia Islaz. Interesant este că acolo se află un sediu al Poliției Rutiere Craiova.

În continuare, apar numeroase întrebări: ce căuta la acea locație, ce știu anchetatorii etc. De asemenea, de ce nu s-a identificat în cel mai scurt timp mașina?

În acest context, merită subliniat că fostul șef al Poliției Rutiere afirmase că orice mașină poate fi găsită în cel mult o oră în baza de date a Poliției.

Chestorul (r) Lucian Diniță a declarat, recent, pentru DCNews, că în orice situație în care Poliția are nevoie să afle proprietarul unei mașini, făcând combinații într-o bază de date de pe calculator, din fragmente de număr de înmatriculare, culoare, caroserie, etc., în maximum o oră, se identifică proprietarul mașinii.  

În altă ordine de idei, amintim că specialiștii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, a informat, sâmbătă, DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziție de refacere a analizei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel