Cătăniciu-Prișcă, scandal la România TV: "Dacă o făceați în curte era treaba dumneavoastră"

Liberalul Răzvan Sorin Prișcă și deputatul ALDE Steluța Cătăniciu s-au contrat puternic la România Tv pe tema mitingului organizat de PSD.

O declarație a parlamentarului Răzvan Sorin Prișcă, potrivit căreia ce care vor veni la miting vor protesta pentru "familia abuzată" a fost scânteia care a aprins un scandal între liberal și deputatul ALDE Steluța Cătăniciu.

Iată schimbul de replici: 

Prișcă: "Să protesteze pentru familia abuzată, că așa am înțeles că e, o combinație între familia tradițională și cetățenii abuzați"

Cătăniciu: "Nu încercați să atacați la acest mod coaliția. Nu e ok ce spuneți. Nu pot să tac din momentul în care vă bateți joc de un miting organizat de coaliția de guvernare împotriva acestor abuzuri"

Prișcă: "Prima oară a fost familia tradițională, apoi a fost doamna Dăncilă și acum sunt cetățenii abuzați. Hotărâți-vă! Adică dumneavoastră ați lansat temele astea, cine mai știe pentru ce manifestați până sâmbătă?"

Cătăniciu: "E treaba noastră pentru ce manifestăm, dumneavoastră puteți manifesta cum doriți și când doriți"

Prișcă: "Păi o faceți public, nu o faceți în curte. Dacă o făceați în curte era treaba dumneavoastră, dacă o faceți public... Nu înțeleg de ce sunteți supărată, nu vă face bine."

Cătăniciu: "Dacă o facem public, avem autorizație pentru acest miting. Dar dumneavoastră manipulați în permanență. Și dumneavoastră și președintele dumneavoastră."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel