Cătălin Prisăcariu, noi detalii despre plecarea de la B1 TV: ”Nu au fost doar banii la mijloc”

Jurnalistul Cătălin Prisăcariu, care a anunțat că a rămas fără emisiunea de la B1 Tv din cauza situației financiare a postului, a oferit mai multe detalii despre plecarea sa din televiziunea de pe Calea Victoriei. Într-un interviu acordat pentru Hotnews, el a arătat că se aștepta la o astfel de decizie, în condițiile în care nu s-ar mai fi înscris în noua politică editorială.

Vezi și: Mircea Badea, după ce Sorina Matei a fost scoasă din grila B1 TV. "E minunat. Dau petrecere în Las Vegas"

Întrebat dacă plecarea sa de la B1 Tv are în spate și alte motive decât cele financiare, Cătălin Prisăcariu a răspuns: ”Motivul financiar e important, pentru că au fost făcute și alte disponibilizări din zona tehnică, din rândul operatorilor, al oamenilor care se ocupă de buna funcționare a postului. Cu siguranță există o problemă financiară. Pe de altă parte, neexistând niciun fel de negociere, cum au mai existat în trecut, înțeleg ca nu au fost doar banii la mijloc, ci și alte motive”.

Solicitat să fie mai explicit, jurnalistul a transmis că ”speculează, fără probe,” că un alt motiv al plecării sale ar fi reprezentat de ”diferențele de agendă editorială”.

Cătălin Prisăcariu a adăugat că se aștepta de mult timp la o astfel de decizie, în condițiile în care ”am văzut oameni noi care au venit în post și care aveau o cu totul altă înțelegere a subiectelor decât mi se pare mie că exista până atunci. Era evident că într-un fel sau altul nu mă mai înscriam în politica editorială, decizia de acum era oarecum previzibilă”.

Citește și: Sabin Orcan, din nou, la B1 TV, în locul lui Cătălin Prisecariu. Primul invitat: Traian Băsescu

Chestionat în ce sens nu se mai înscria în politica editorială, fostul moderator de la B1 Tv a replicat: ”Când îl văd pe Ponta intrând foarte des prin telefon și chiar venind în studio la unul dintre colegi și simțindu-se bine acolo, ceea ce nu se întâmpla la alți realizatori ... . Sunt zone mai recente în prime-time unde politica editorială știută a postului nu s-a mai aplicat”.

Cătălin Prisăcariu a dezvăluit că i s-a reproșat în campania electorală de către conducerea postului faptul că a fost ”dezechilibrat, în sensul că nu tratam candidații cu aceeași măsură”, însă a mai precizat că nu i s-au impus niciodată candidați sau teme pentru emisiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel