Cătălin Moroșanu: Pe asta chiar nu o mai făcusem niciodată!

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu, fratele său Claudiu, Gina Pistol și Margherita de la Clejani sunt cele patru vedete din echipa lui Nea Mărin în a doua ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Pentru că în noul sezon al show-ului Nea Mărin este pentru prima dată în viață administratorul unui restaurant, și vedetele invitate să-l ajute au parte de premiere. Cătălin Moroșanu și Margherita vor fi nevoiți, printre alte multe lucruri pe care le vor face, să livreze mâncare la domiciliu, ceea ce le dă mari bătăi de cap.

A fost memorabil

"Dimineața, Nea Mărin ne dădea trezirea așa cum știm cu toții. Din toate lucrurile pe care le-am făcut acum, dar și în alte sezoane, cel mai greu mi s-a părut serviciul de delivery. Livrare de mâncare la domiciliu, pe asta chiar nu o mai făcusem niciodată. Eu și Margherita ne-am ocupat. A fost memorabil, cât am lăsat-o pe Margherita la volan, a reușit să blocheze cea mai aglomerată intersecție din Mangalia", mărturisește Cătălin Moroșanu.

Cum vor reacționa oamenii care comandă mâncare telefonic în restaurantul lui Nea Mărin în momentul în care se trezesc la ușă cu Cătălin Moroșanu și Margherita și cum se vor descurca cele patru vedete cu sarcinile date de Nea Mărin, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel