Cătălin Flutur, primar Botoșani, trimis în judecată de DNA. Flutur: E o etapă normală

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, că acţiunea prin care a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru abuz în serviciu este una normală, în instanţă urmând să se vadă cine are dreptate. 

'Sunt nişte etape normale şi cred că este lucrul cel mai normal care ar trebui să se întâmple, să ajungem la partea de judecată, ca să vedem cine are dreptate şi cine nu are dreptate', a spus Flutur. 

Primarul Botoşaniului susţine că nu a obţinut niciun folos direct personal în urma acţiunilor încriminate de DNA, că demersurile sale au fost legale, fiind în situaţia de a pune în aplicare mai multe hotărâri ale Consiliului Local Municipal. 

Procurorii DNA Suceava l-au trimis, joi, în judecată pe Cătălin Flutur, primar al municipiului Botoşani, pentru abuz în serviciu în legătura cu încheierea şi derularea unui contract de concesiune care avea ca obiect exploatarea unui teren pe care a fost construit ulterior un complex comercial multifuncţional. 

Potrivit unui comunicat al DNA, el este acuzat de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu având ca rezultat obţinerea, pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit în forma continuată. 

În dosar au mai fost trimişi în judecată Adriana Zăiceanu, la data faptei director executiv al Primăriei, Constantin-Cezar Puiu, la data faptei şef al Serviciului Patrimoniu, Mihaela Gontineac, la data faptei jurist, şi, respectiv, Ioan Apostu, la data faptei secretar, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel