Cătălin Cazacu, emisiune nouă: Am plâns după ce au coborât din mașină

Cătălin Cazacu
Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu este purtat într-un carusel al emoțiilor odată cu filmările pentru "Cash Taxi", emisiunea care va începe în curând la Kanal D. 

Cătălin Cazacu declara că acest show concurs este o experiență unică pentru el, comparabilă cu ceea ce trăiește pe circuitul moto. Mai mult, cei care urcă în celebrul taxi îi trezesc "sentimente greu de descris", iar fostul concurent Exatlon este impresionat de fiecare dată de bucuria pe care o manifestă oamenii atunci când îl întâlnesc.

"Nu mă așteptam să fie atâția oameni minunați care vor să se urce în taxiul meu. Un cuplu mi-a adus aminte de familia mea și nu știu dacă ei au văzut, dar am plâns după ce au coborât din mașină. Dacă în prima zi de filmare aveam emoțiile alea uriașe de început, pentru că nu știam exact cum va fi, cum ma voi descurca, oamenii care au ales să urce în taxi m-au ajutat să trec foarte repede peste ele. Cred că cea mai mare bucurie o am atunci când cei care se urcă în taxi câștigă banii pentru că răspund corect întrebărilor mele", povestește Cătălin Cazacu.

Noul format i se potrivește de minune campionului care spune că este foarte fericit că poate interacționa cu oamenii, le poate cunoaște poveștile de viață și poate învață de la ei.

"Am întâlnit o doamna în vârstă de 70 de ani, care mergea împreună cu fiica ei la restaurant, pentru că era chiar ziua ei de naștere. Enciclopedie vie. Și am întrebat-o cum reușește; mi-a zis că stă toată ziua cu televizorul deschis și se uită la documentare. Este reconfortant să dai peste oameni de genul ăsta", spune Cătălin Cazacu.

Despre emisiune

„Cash Taxi" („Cash Cab" – titlul original) este un format antrenant, foarte dinamic, în care umorul și surprizele de tot felul își fac loc cu ușurință. A fost difuzat în peste 50 de teritorii, a obținut audiențe uriașe, dar și zeci de premii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel