Cătălin Cazacu, culise Exatlon. Ce nu s-a văzut la TV

Cătălin Cazacu, culise Exatlon. Ce nu s-a văzut la TV
Cătălin Cazacu, culise Exatlon. Ce nu s-a văzut la TV

Cătălin Cazacu s-a întors în România la câteva ore după marea finală de la Exatlon.

Cătălin Cazacu, la WOWbiz, a vorbit despre emisiunea care i-a schimbat viața. Dacă în primele zile nu avea o părere foarte bună despre Războinici, cu timpul, a început să îi aprecieze pe adversari. "La început ne-am urât cu adversarii. Dar i-am văzut zi de zi, am început să ne cunoaștem, să îi apreciem", a spus el. "Eu spun că oricare dintre cei care au ajuns în ultima săptămâna sunt câștigătorii adevărați ai concursului. Încă sunt șocat. A venit alt Cătălin. S-au întâmplat atât de multe lucruri acolo. Acolo am dus-o mai rău decât vedeați voi la televizor", a adăugat el.

"Nu era chestie de voință, corpul nu mai putea"

Cătălin Cazacu a recunoscut că nu s-ar mai întoarce în Dominicană. "Dacă mi-ați zice să mă duc mâine la Exatlon, nu aș vrea în ruptul capului! M-aș duce înapoi, dar nu mâine! Încă 10 zile în plus la Exatlon după ce am fost eliminat? Aș alege închisoare!", a declarat Cazacu. "S-a văzut că eram extenuați. Nu era chestie de voință, corpul nu mai putea. Corpul ceda. Eu îmi doream, nu eram mofturos. Am mâncat doar orez 140 de zile. Eu dacă vedeam primele două ediții, eu m-aș fi cerut acasă. Am fost o surpriză mare. Nimeni nu credea că eu o să rezist acolo", a precizat Cazacu.

"Mi-aș fi dorit ca destinația banilor să se afle abia după finală"

Cătălin Cazacu a dezvăluit că știa ce are de gând Vladimir să facă cu banii, dacă ia marele premiu. "M-a mișcat când am aflat ce voia să facă cu premiul. Nu știu dacă puteam să fac asta. Eu am știut. M-a apăsat pe mine foarte tare. Mă gândeam că dacă o să câștig eu, am scos un om care voia să facă bine. Eram împăcat! Am simțit momentul că voi pleca. (...). Mi-aș fi dorit ca destinația banilor să se afle abia după finală", a mai spus Cătălin Cazacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel