Cătălin Botezatu, nervos la "Bravo, ai stil! All Stars": Mi-am pierdut timpul

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Mai sunt câteva zile până la marea finală "Bravo, ai stil! All Stars". Toate concurentele rămase în cadrul competiției își doresc să câștige.

Membrii juriului sunt deciși să taxeze orice "scăpare" stilistică a concurentelor, iar Iuliana le oferă din plin această "oportunitate".

"Dacă asta îmi este dat să văd în ultimele zile la Bravo, ai stil! All Stars!, înseamnă că, deși am petrecut aici niște clipe minunate, mi-am pierdut timpul, în ceea ce vă privește. Arăți ca și cum ai lucra la... într-o zi proastă", spune Cătălin Botezatu la jurizarea Iulianei.

Marea finală

Finala "Bravo, ai stil! All Stars" se va difuza sâmbătă, în direct, de la ora 22:00, la Kanal D. În ultima săptămână de concurs, concurentele vor putea fi susținute de oamenii de acasă prin SMS. "Ultima săptămână va fi cea mai dificilă. Modalitatea de vot se schimbă. (...) Cei care sunteți în străinătate, din păcate, nu vă puteți susține concurenta favorită. Fetele nu au indicative", a spus Ilinca Vandici în gala de sâmbăta trecută.

Concurenta care a părăsit competiția în gală a fost Beatrice. "Doar 0,2% procente între voi. Mi se pare ireal ce se întâmplă", zisese prezentatoarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel