Cătălin Botezatu, înlocuit de Claudia Pavel la "BRAVO, AI STIL! ALL STARS”

Marți, la "Bravo, ai stil! All Stars", Claudia Pavel i-a luat locul lui Cătălin Botezatu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 6 martie 2018. "Este un om extrem de ambițioș. Este foarte pasionată de tot ce înseamnă modă, haine etc. În ultima vreme, am descoperit că e pasionată de sport, de competiție. Oare cine o fi? Este o luptătoare desăvârșită și este și faimoasă: Claudia Pavel", a spus prezentatoarea Ilinca Vandici la începutul emisiunii.

"Bravo, ai stil! All Stars", 6 martie 2018. Așadar, Claudia Pavel i-a luat locul lui Cătălin Botezatu în această ediție "All Stars!" Cântăreața a purtat tocuri, deși are entorsă de gradul doi. În acest context, amintim că juratul Cătălin Botezatu se află la Paris pentru a participa la Săptămâna Modei. Până se va întoarce, câte o vedetă îi va ține locul. Luni, 5 martie, a fost prezentă la masa juriului Carmen Brumă, alături de Raluca Bădulescu și Maurice  Munteanu, dar și de Iulia Albu.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 6 martie 2018. Claudia Pavel a părăsit Republica Dominicană, acolo unde a luptat în echipa Faimoşilor în competiţia „Exatlon“ de la Kanal D. Deși i-a fost foarte greu să plece atâta timp departe de băiețelul ei, Noah, în vârstă de cinci ani, vedeta a recunoscut că a luat decizia să plece și pentru el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel