Cătălin Botezatu, după comentariile legate de nunta regală: Îmi e rușine

 Foto AGERPRES/AP
Foto AGERPRES/AP

Cătălin Botezatu a vorbit despre nunta regală.

Cătălin Botezatu a spus că preferata lui a fost Victoria Bechkam. "Mie mi-a plăcut cel mai mult ținuta Victoriei Beckham. Niciodată n-aș fi crezut că o rochie de lungimea celei purtate de ea poate arăta atât de bine. (...) În rest, au fost doamne și capete încoronate care au purtat diferite branduri, însă asta nu înseamnă că mi-au plăcut. În schimb, nu vreau să o comentez pe Amal Clooney. De ce? Cine suntem noi să comentăm o astfel de nuntă? Mie unul îmi este rușine. Din păcate, foarte multe persoane neavizate au comentat nuntă regală", a spus Cătălin Botezatu.

"Indiferent de țara în care ne-am afla, nu consider că ne dă nimeni dreptul să comentăm o nuntă regală care are la bază reguli stricte, tradiții, un cod și o etichetă de respectat", a spus Cătălin Botezatu.

Despre rochia de mireasă

"Rochia de mireasă a lui Meghan a fost de o simplitate extraordinară, de un rafinament aparte, dar nu am înțeles prețul, pentru că rochii de genul acesta fac și eu. Dar, în acest caz, înțeleg că era vorba de brand și de Casă Regală. Mi-a plăcut și am apreciat tipul de make-up ales" – a mai spus Cătălin Botezatu, potrivit unica.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel