CÂT timp poţi păstra în frigider ȘUNCA și FRIPTURA de porc rămase de la Crăciun. Trebuie să știi, dacă nu vrei să ai surprize!

Dacă după masa de Crăciun ți-a mai rămas șuncă și friptură de porc, trebuie să știi cât timp le mai poți păstra în frigider pentru a le consuma. 

Un picior de porc afumat trebuie păstrat într-un vas cu capac pentru a nu se usca şi pentru a nu oxida. Dacă este preparat cu o crustă de sare, carnea poate rezista şi până la masa de Anul Nou. Dacă nu are sare, se recomandă congelarea

Puteţi să ţineţi friptura gătită pentru masa de Crăciun maximum 48 de ore în frigider. Friptura de porc este unul dintre alimentele care prezintă un risc ridicat de alterare, potrivit click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel