Castigator chefi la cutite 2018. A cucerit inimile tuturor

Castigator chefi la cutite 2018. Marți, 26 iunie, are loc marea finală Chefi la cuțite 2018. Toată lumea are un preferat, dar pentru mulți internauți, Gabriel Mocanu este câștigător Chefi la cuțite 2018.

Update: Gabriel Mocanu a fost eliminat. Citește și: https://www.dcnews.ro/castigator-chefi-la-cutite-2018-gabriel-mocanu_598778.html

----

Castigator chefi la cutite 2018. Gabriel Mocanu este unul dintre cei mai tineri concurenți din competiție. Are 25 de ani, însă cu toate acestea are o experiență de șapte ani în bucătărie. Încă de mic a fost pasionat de gastronomie, acesta fiind și motivul pentru ca ales un liceu de specialitate în Roma. În prezent, este sous chef într-un restaurant din Munchen, dar a cunoscut și secretele rețetelor italienești deoarece a crescut și și-a petrecut cea mai mare parte din adolescență în Roma.

Castigator chefi la cutite 2018. Gabriel Mocanu a întâmpinat multe momente dificile de-a lungul timpului, pentru că fiecare oportunitate a fost dublată de provocări imense, dar acest lucru nu l-a oprit. Domeniul culinar l-a făcut să întâlnească și marea dragoste, iar iubita sa îi împărtășește aceeași pasiune.

Castigator chefi la cutite 2018. Împreună, cei doi au organizat o serie de eveniment la un castel din Polonia, unde Gabriel Mocanu a avut șansa să gătească pentru personalități de la Hollywood, Google, sau pentru artiști renumiți. Este un fan al emisiunii încă de la prima difuzare, iar în sezonul de poveste „Chefi la cuțite" a venit să își testeze limitele, dar să și câștige. Rămâne de văzut dacă el va câștiga, dar a câștigat simpatia multor telespectatori.

Șanse egale pentru fiecare chef

Castigator chefi la cutite 2018. Marlena Botezatu și Cristina Pavel, din echipa verde a lui chef Bontea, sunt două bucătărese cu experiență, iar atuul lor în această competiție este gustul special pe care îl pot da oricărui preparat. Energice și zâmbitoare, concurentele au fost dornice să își testeze limitele în tensiunea unei competiții culinare profesioniste, tocmai de aceea vor lupta și mai aprig pe ultima sută de metri.

Castigator chefi la cutite 2018. Bogdan Vandici și Gabriel Mocanu, din echipa albastră a lui chef Dumitrescu, sunt singurii ștrumfi jedi care au rezistat unui parcurs cu foarte multe piedici.

Castigator chefi la cutite 2018. Mihai Chelaru și Amedeo Drosu, din echipa galbenă a lui chef Scărlătescu, sunt cei doi concurenți pasionați de gastronomie care au câștigat cele mai multe confruntări pe echipe în acest sezon.Chefi la cuțite, finală, 26 iunie. Trei din cei șase bucătari se vor califica în marea finală, unde emoțiile și orgoliile vor ajunge la cele mai înalte grade, iar nerăbdarea și tensiunea vor fi greu de suportat chiar și de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Provocarea finalei va avea ca temă fine dining-ul, iar fiecare dintre cei calificați își va alege o echipă cu care va lucra la foc continuu, pentru a pune pe bandă rețete impecabile: starter, main course și desert. Alături de foștii câștigători "Chefi la cuțite", Gianny Bănuță și Andrei Olteanu, cei mai mari și cunoscuți bucătari ai țării vin să jurizeze ultimele farfurii din concurs, iar experiența lor impresionantă din domeniu și studiile vaste îi recomandă pentru a da verdicul final.

Castigator chefi la cutite 2018. Cine va pleca acasă cu marele premiu „Chefi la cuțite" și în ce culoare va străluci finala de poveste a acestui sezon, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel