EXCLUSIV  Cartea „Sunt Aici!” de Naty Badea a fost lansată. „Am primit binecuvântarea literară”

Data de 14 septembrie a însemnat pentru Naty Badea emoţii, oameni frumoşi şi un vis devenit realitate. 

Naty Badea, producător la Antena 3 şi sora lui Mircea Badea, și-a lansat prima carte de poezii, „Sunt aici!". Contactată de redactorii DC News, Naty Badea, întrebată dacă lansarea a fost aşa cum se aştepta, a spus că totul a decurs perfect din punct de vedere organizatoric. „În rest, a fost mult, mult, mult mai frumos, și mai emoționant, și mai înălțător decât mi-aș fi putut imagina vreodată. Au venit mulți oameni, mulți oameni dragi, care contează pentru mine!", a mărturisit autoarea cărţii „Sunt Aici!".

(w670)

Evenimentul a fost marcat de momente emoţionante. „Fiecare discurs în parte, al lui Adrian Ursu, al domnului Dinu Săraru și al mamei mele, fiecare în felul său m-a emoționat, copleșit și uimit”, a spus Naty Badea, care a povestit şi unul dintre cele mai frumoase momente. „Când domnul Dinu Săraru mi-a întins mâna și mi-a spus: Naty, de astăzi ești colega mea! Am simțit că nu mai am aer și că nu îmi mai puteam stăpâni emoțiile. Am primit binecuvântarea literară și adeverința de scriitoare de la una dintre cele mai proeminente şi valoroase figuri ale literaturii române contemporane!”, a spus sora lui Mircea Badea.

(w670)

Cartea „Sunt Aici!" va fi plimbată acolo „unde suntem bine primiți și așteptați”, spune Naty Badea, care îşi propune „o lansare la Ploiești, din multe motive pe care nu le dezvolt acum, la Brașov sigur, avem relații foarte bune cu librăria Șt. O. Iosif, cândva poate și la Iași sau la Suceava. Încă suntem în negocieri. Dacă ne vor chema librăriile sau cititorii din vreun alt oraș, eu promit că voi onora cu drag orice invitație!”.

Întrebată care ar fi cuvântul prin care ar descrie evenimentul de joi, Naty Badea a răspuns astfel: „SUBLIM”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel